Vi hälsar vår nya medarbetare Sam Fouladirad varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Välkommen till Lemontree, Sam! Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv?

Tack! Jag har läst kandidatprogrammet i systemvetenskap i Lund. Under min studenttid arbetade jag bland annat som restaurangbiträde och brevbärare. Det var härligt med all fysisk aktivitet!

Vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Detta är mitt tredje år i branschen. Mitt första år arbetade jag som testmiljöansvarig/testare på IKEA. Innan min anställning här arbetade jag som testare på Länsförsäkringar i ungefär 1,5 år.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Min karriärväg gick mot test från första början. Vilket passade mig perfekt då jag är rätt social och test kändes som en perfekt balans mellan den sociala och tekniska aspekten i arbetet. Min testning har främst varit manuell och då jag siktat på att utvecklas mer tekniskt mot automationshållet var Lemontree en perfekt match i samband med flytt från Malmö till Stockholm.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

En lugn men även social person som alltid ser nya möten som möjligheter att lära och utvidga mitt perspektiv. Vare sig det handlar om på arbetsplatsen eller privatlivet. Annars anser jag mig själv vara stresstålig och van vid att ha många bollar i luften.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Fritiden kretsar mycket kring musik. Jag är en allätare men det brukar främst vara tyngd på elektronisk musik, mer specifikt house. I Malmö drev jag en sorts radiostation där vi livestreamade ungefär varannan vecka med gästspel från både lokala och globala artister. Annars brukade jag DJ:a en hel del ute i Malmö med. Något jag vill fortsätta med när jag väl kommit in i min arbetsroll här. Ska även kolla på en studio i början av september så förhoppningsvis är radion igång snart igen! Utöver musik gillar jag matlagning och träning. Även om det känns som att jag var mycket aktivare före kontorslivet började… :D

Vill du bli en del av oss på Lemontree? Se våra lediga tjänster här eller läs mer om oss här.