Välkommen vår nya medarbetare Sedat Turan!

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?
Jag kommer att jobba som konsult inom testautomation och testarkitektur.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?
Jag började min karriär med utveckling, verifiering och integration av  IP-produkter.  Under resan tog jag olika ansvar men det mesta har involverat kvalitetssäkring och testautomatisering.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?
Helhetslösningar med kvalitetssäkring som tjänst, med hjälp av cloud, Devops, RPA och AI är spännande. Då jag gillar att koda så är design och utveckling av testramverk av stort intressse.  Ovan nämnda teknologier med mera är redan mogna i system med GUI. Jag tycker att det är intressant att kunna använda dessa teknologier i system även utan GUI, helst som tjänst.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?
Jag har alltid ett eget projekt på gång. För tillfället så jobbar jag med en react-native app. Då och då testar jag även 3d modellering i Blender (nybörjare ännu) . Tack vare sonen har jag börjat röra på mig som nybliven fotbollstränare.

 Vad intresserar dig mest just nu inom området för din profession?
Artificiell intelligens. Det används mer och mer. Dagens teknik har alla förutsättningar för att leverera Sci-fi klassad AI.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?
Jag lär mig nytt hela tiden och kan inte tänka mig ett yrke med samma arbetsrutiner. Att vara med själva utvecklingen ger mig insyn om framtiden. Men roligast är när man levererar, det är då man äter massor med godis ;)

Vad ser du fram emot mest kommande året?
Covid-19 vaccin förstås! Plus, lära känna mina nya kollegor och våra kunder. Ser fram emot att kvalitetssäkra deras produkter och tjänster.

Är du intresserad av att bli en del av Lemontree? Läs mer här.