Välkommen Setareh. Vad kul att du börjat hos oss!

För att  lära känna dig lite bättre så brukar vi ställa ett par frågor:

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv?

Jag har tidigare arbetat som systemintegratör på PostNord Strålfors. Där implementerade jag digitala lösningar för kunder så att de enkelt kunde kommunicera med sina kunder. Jag har också  studerat Datavetenskap i Skövde.

Vad har du gjort tidigare inom Lemontrees yrkesområden?

Att arbeta mot en hel del olika kunder utefter kravhantering har gett mig en bred grund inom en del olika områden. Eftersom det kunde gälla kritisk information var det högt prioriterat att konstant testa flödet och säkerställa att allt hanterades rätt. Man lärde sig även att anpassa sitt arbete snabbt utefter vilken kund man satt med, då det var olika säkerhetsklasser på den data man hanterade.

Hur beskriver du dig själv som person?

Jag skulle nog beskriva mig som nyfiken och observant. Det är alltid kul att analysera ett problem och sedan få experimentera olika lösningar, vare sig det gäller att plocka in och få plats med all disk i diskmaskinen eller att planera sitt arbete

Vad intresserar dig mest just nu inom ditt yrkesliv?

Att det finns så mycket att lära! Det finns alltid något man kan utmana sina kunskaper med och bli en skarpare utvecklare. Just nu sitter jag exempelvis och arbetar med att lära mig mer om Red Hat System Administration.

På fritiden gillar jag att:

En stor del av min fritid går åt att jag engagerar mig i barn och ungdomar från utsatta områden eller som har hamnat på fel spår i livet. Jag har även två hundar som slukar tid. Men för att slappna av gillar jag att nörda in mig i ett bra spel.

Vill du också bli kollega med oss, se mer på jobb.lemontree.se