Varmt välkommen till Lemontree, Elias!

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer arbeta som testautomationsspecialist.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test?

Jag har de senaste fem åren jobbat med testautomation på ett mindre konsultbolag. Fokus har främst varit på ERP och logistiksystem. Mina arbetsuppgifter har täckt allt från kravnedbrytning, formulerande av testfall, implementering av de automatiska testfallen, utveckling av testverktyg och stödsystem samt systemansvar. Har innan det även haft sommarjobb på Infinera och Ericsson som berört test.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Roligaste är att lösa svåra problem. Sen om det är test eller generell programmering spelar inte så stor roll för mig.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?

Jag köper på mig Lego-bilar som jag aldrig bygger. Tycker det är väldigt kul att laga mat och baka men om man tittar på min konsumtion av snabbmakaroner så har man svårt att tro det. Älskar att vandra i skogen men tar bilen till ICA istället för att gå. Köper dyra kaffeprylar men köper sen kaffebönor från vanlig matbutik.

Vill ständigt lära mig saker, har tex minst sju påbörjade men ej avslutade Udemy-kurser, runt 100 flikar öppna med ämnen som tex rör IT, hur man bäst sköter en kompost eller hur man lagar Osso buco.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Jag ser fram emot att möta och tackla nya tekniska utmaningar. Men framför allt att hänga med på diverse aktiviteter med kollegorna.

Tack  Elias, vi ser fram emot att ha dig som kollega!