Varmt välkommen till Lemontree, Jeanette

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer arbeta som konsultchef i Life Science teamet.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom IT?

Jag har erfarenhet av att inneha olika befattningar inom ett flertal branscher, med ansvar som ledare, projektledare och förändringsledare, både inom IT och verksamhetsområdet. I mitt senaste uppdrag arbetade jag som förändringsledare hos Sveriges största restauranggrossist. Jag stöttade organisationen genom en betydande omställning i samband med införandet av SAP ERP där mitt huvudsakliga ansvar var att utveckla och implementera en omfattande förändringsstrategi och plan.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Människorna är hjärtat i bolagets business och att bidra till att andra växer och utvecklas både på individ- och gruppnivå ger en oerhörd känsla av glädje.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?

Jag älskar berg och hav och tillbringar mycket tid i svenska fjällen. Uppskattar alla våra årstider men vintern tycker jag extra mycket om då min stora passion är skidåkning, gärna i puderlätt snö!

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Det är mycket jag ser fram emot! Lära mig om Life Science området och lära känna alla fantastiska kollegor på Lemontree. Att ge våra konsulter de bästa förutsättningarna att utvecklas, synas, påverka och trivas. Vara med och bidra till en fortsatt stark företagskultur och förstå våra kunders behov och tillmötesgå det!

Tack  Jeanette, vi ser fram emot att ha dig som kollega!