Varmt välkommen till oss på Lemontree, Erik!
Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer främst att bidra till att stärka företag i olika projekt med fokus på att validera och kvalificera in nya IT-system, uppdateringar av datoriserade system samt styrsystem inom läkemedel, bioteknik och farmaceutisktillverkningsindustrin.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom Life Science?

Tidigare har jag arbetat med en rad olika befattningar inom läkemedel och bioteknikindustrin. Bland annat som CSV ingenjör, CQV-ingenjör, valideringsledare, underhållsingenjör kombinerat med delprojektledare och som maskin- och processoperatör.

Har både varit anställd, konsult och egenföretagare i Life Science-industrin och varit med att både ta fram/kvalificera in nya processer, fabriker, utrustningar och styrsystem.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Tycker området är utmanande, konkurrenskraftig och jag är medveten om att min arbetsinsats bidrar till att rädda liv och patienter i Sverige och resten av världen.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?

På fritiden så är de fokus på att komma ut i naturen, utöva fysisk aktivitet, måleri, resor och spendera tid med familj och vänner. Jag är sportintresserad spelar basket och volleyboll så ofta jag kan.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Jag ser fram emot att få komma igång och bidra i min nya konsultroll på Lemontree.

Tack Erik och välkommen!