Välkommen till oss på Lemontree Olov!

Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag kommer vara en del av Life Science teamet där jag kommer att bidra med mina erfarenheter och kunskaper inom kvalitetssäkring och andra saker inom Life Science industrin.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom Life Science?

Jag tog min examen 2016 som Civilingenjör i Bioteknik på Umeå Universitet och har sedan dess jobbat inom läkemedelsindustrin. Min första roll var som laboratorieingenjör på Octapharma där jag testade inkommande plasma så att inte patienten skull bli smittade av olika blodsjukdomar. Efter det testade jag på att jobba inom Regulatory på AstraZeneca där jag arbetade med att förbereda dokumentation som skulle till olika myndigheter. Mitt senaste uppdrag var att jobba som Quality Assurance Associate inom OSD-tillverkningen på AstraZeneca. Där arbetade jag med värdering, avvikelser, produktvård och att stödja medarbetarna inom produktionen med kvalitéfrågor.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

Att arbeta med människor och ge dem de verktyg de behöver för att kunna göra ett bra jobb. De kan vara allt från tekniska system, uppdaterade SOPar eller att arbeta med personen så att de känner att de har de stöd från organisationen den behöver. Alla människor kan göra fel, vi kan bara bygga system runt dem så det sällan händer och får små konsekvenser.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?

Det jag gör mest på fritiden är träna, så det finns en stor chans att ni ser mig om ni är på SATS i Sundbyberg. Annars så prioriterar jag att umgås med nära och kära och är rätt samhällsengagerad då jag är nämndeman i Tingsrätten, politiskt aktiv och hemvärnsman.

Vad ser du fram emot mest kommande året?

Nya utmaningar, kunskaper och människor. Jag tror att jag kommer utvecklas här hos Lemontree och få möjligheten att bidra i mina uppdrag, något som alltid är lika roligt.

Tack Olov och välkommen!