Brown Bag om modellbaserad testning. Våra medarbetare på Lemontree är ett gäng med hög teknisk kompetens. Ingen kan allt men alla kan mycket. Vi har ett bra sätt att dela med oss till varandra av den kunskapen.

En till två gånger i månaden har vi interna ”teknikluncher” på kontoret som vi kallar Brown Bags. Det är ett lysande forum för kompetensöverföring mellan medarbetare och ett bra sätt att lära känna varandra ännu bättre. Upplägget är enkelt, en kollega eller extern föreläsare berättar om något spännande de pysslar med just nu. I dagens dragning om modellbaserad testning så berättade vår testare Ekaterina om dess fördelarna.

För bara några år sedan var det nästan helt tyst om modellbaserad testning (i alla fall utanför den akademiska världen) och det fanns knappt några verktyg eller referenscase. Idag finns det ingen brist på aktörer på marknaden utan svårigheten ligger snarast i att hitta vilken produkt som passar bäst för en given situation. Lemontree är partners med flera leverantörer som saluför modellbaserade testverktyg.

Vi lärde oss massor och åt en god lunch tillsammans. Tack Ekaterina!

 

Skärmen är ditåt -> :D

 

Läs mer om modellbaserad testning här.

Vill du bli en del av oss på Lemontree? Se våra leda tjänster här.