Vi på Lemontree utser månadens stjärna som utmärkt sig under den gångna månaden. Det är ofta svårt att välja bland alla bra initiativ och aktiviteter som genomförts av våra medarbetare. Stjärnan är ofta någon som gjort något extra för sitt team eller sin kund. Denna månad föll valet på Max Börjesson för sitt stora engagemang för kundernas projekt och Lemontrees utveckling. Max är en riktig stjärna inom IT-arkitektur och projektledning och har dessutom en lång erfarenhet inom området LifeScience där han ofta arbetat med utvecklingsprojekt, datalager och MES/MOM-system i olika former. I och med månadens stjärna så skänker vi en gåva till en lämplig organisation.

Vilken organisation får bidraget denna gång?

Denna gång får Barncancerfonden vår gåva.

Hur kommer det sig att den organisationen valdes?

Jag har en gammal vän sedan barnsben vars ena dotter dabbades av cancer för en tid sedan. Ledsamt nog gick den inte att bota.

Tänker på det ibland när även mina barn är i samma ålder och hur det skulle kännas om det var dom som drabbades.

Barncancerfonden har som vision att utrota just barncancer och därför känns det bra att stödja dem.

Vad ser du mest fram emot ditt Lemontree-år 2020?

Jag hoppas vi kan öka våra åtaganden inom Life Science. Speciellt nu i rådande pandemi. Många av våra kunder inom just Life Science är världsledande inom sina områden och behovet av deras produkter är livsavgörande i vissa fall. Att då få möjlighet att bidra är oerhört stimulerande.

Sedan hoppas jag vi under året kan lägga pandemin bakom oss. Jag tycker dock alla på Lemontree tacklar den bra med positiv anda, Roliga virtuella tillställningar. Det är helt enkelt som det brukar vara  på Lemontree, roligt och spännande.