Lemontree är åter igen utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

För fjärde året i rad har Great Place to Work utsett oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi startade arbetet med Great Place To Work under 2018 då vi ville ha ett sätt att mäta vår medarbetarnöjdhet och arbetskultur och även fånga upp områden med förbättringspotential i trivseln. Allt arbete har därefter genomförts med målet att bli en av de absolut bästa arbetsplatserna inom IT-branschen. Något vi verkligen arbetar aktivt med att uppnå.

Great Place to Work undersöker varje år arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats. De allra bästa organisationerna rankas varje år på nationella listor. Bland annat bygger rankingen på medarbetarnas egna upplevelser av sin arbetsplats.

Under 2020 kom vi på 18e plats och i år är vi glada och stolta att berätta att vi knep en femteplats. Att vi hamnar så högt upp på listan är otroligt roligt, men vi letar alltid efter förbättringsområden och jobbar hårt för att fortsätta förbättra arbetskulturen för våra medarbetare. Den kollegiala stämningen, vårt resultatfokus för kunden och att vi verkligen bryr oss om de lösningar vi erbjuder våra kunder tillsammans med vårt engagemang att alltid lösa de utmaningar och möjligheter vi står inför är en av de saker som utmärker sig mest med Lemontree.

Om du vill läsa hela listan kan du göra det här 

Vill du höra vad en av våra medarbetare tycker om att arbeta på Lemontree? Läs en intervju här.