Vi på Lemontree utser alltid månadens stjärna. Stjärnan är någon som gjort något extra för sitt team eller sin kund. Något vi tycker ofta glöms bort är att hylla alla kulturbärare. De som alltid sprider god stämning, hjälper till att hänga julstjärnorna och fixar fester som alla får ta del av. Fredrik är en sån, som kanske syns av bilden. I december 2019 fick han därför utmärkelsen månadens stjärna! Det innebär, förutom vår tacksamhet för bra jobb, att han fick hjälpa oss att välja vilken organisation som skulle få månadens bidrag.

Vilken organisation valde du? 

– Jag valde mellan två organisationer men valet föll till slut på Barncancerfonden. Det går ju nästan inte ens att tänka på det, för det är så hemskt. Jag visste att jag ville ge till någon organisation som sysslar med cancerrelaterad forskning och då kändes det här som rätt beslut för mig.

Det förstår vi – bra val! Vad var det roligaste du gjorde på Lemontree 2019? 

– Mest specifikt hade vi en väldigt mysig resa till Berlin i september men generellt så är jag tacksam för mina härliga kollegor som jag har så kul ihop tillsammans med!