Lemontree nya partnerskap med SauceLabs är något vi är stolta över! Lemontree strävar alltid efter att ligga i framkant av tekniken med spännande och relevanta partnerskap. Vi är därför stolta över att presentera Sauce Labs som senaste tillskottet bland våra partners.

Sauce Labs erbjuder användaren att kunna köra tester i molnet med över 700 olika kombinationer  plattformar, operativsystem och mobila enheter. Detta ger användaren en omfattande testinfrastruktur för automatiserade och manuella tester av såväl desktop- som mobilapplikationer.

Sauce Labs erbjuder automatiserad testning som stöder alla vanliga verktyg för Continuous Integration (CI) och Continuous Delivery (CD) som t.ex. Jenkins, Bamboo, Travis CI, Circle CI och TeamCity. Nyligen släpptes även en plugin för Atlassians JIRA för pipeline och defekter.

Genom att Lemontree nu är partner med SauceLabs kan vi erbjuda våra kunder enterprise-version av Sauce Labs, vilket innebär hög säkerhet och integritet för testdatat samt gemensam licens/användarhantering för multipla utvecklingsteam.

Jag är väldigt glad över vårt partnerskap med Lemontree. Företag idag letar möjligheter att dra nytta av fördelarna med agil och digital transformation genom att öka kvaliteten och korta ”time to market” av deras applikationer. Det här partnerskapet gör därför att våra kunder får ut det mesta av vårt continuous-testmoln.”

– Hans Linssen, Enterprise Sales Manager Benelux och Nordics Sauce Labs

Testlabb i Europa

Vi kan även garantera att testdata aldrig lämnar EU, då vi genom Sauce Labs har tillgång till komplett testlabb i Tyskland.  Dessutom kan vi köra tester på riktiga enheter som återställs efter testerna, vilket innebär en mer precis och säker testhantering. För kunder med höga säkerhetskrav kan vi nu även erbjuda privata mobila enheter som endast kan användas av en kund.

Vi kan genom vårt partnerskap med Sauce Labs erbjuda våra kunder ett enkelt sätt att utföra tester på enheter med stor bredd, allt från enklare telefoner till väldigt avancerade mobila enheter. Det känns dessutom väldigt bra att vi har så bra support från deras team.

– Patric Helje, COO Lemontree

Vill du veta mer? 
Kontakta oss eller besök SauceLabs partnersida.

Patric Helje, COO Lemontree

patric.helje@lemontree.se
0768-305 205