Under våren går två av Miroviakoncernens bolag, Lemontree och SO4IT, ihop och gör gemensam sak som ett varumärke – Lemontree.

Lemontree har sedan 1999 varit branschledande inom testautomatisering, kvalitetssäkring och utveckling av mjukvara, som både projektleverantör och expertleverantör på konsultbasis. Lemontree arbetar inom en rad olika branscher såsom Telekom, Bank och Finans, Life Science och offentlig sektor.

SO4IT är specialister på koncept byggda med ett antal partnerverktyg. SO4IT har under åren tagit fram lösningar till finansinstitut och försäkringsbolag med höghastighetstransaktionssystem och byggt unika lösningar som ”workflow” och autentiseringslösningar kring detta med deras partnerprodukt GigaSpaces. SO4IT levererar uteslutande teamleveranser och koncept till sina kunder med dessa produkter.

Det här initiativet syftar till att förvalta det bästa av våra företag genom att kombinera Lemontrees varumärke, vår säljförmåga, förmågan att kommunicera med marknaden och genomföra projekt med SO4ITs experter, koncept och teknologier så att vi kan skala upp vår gemensamma marknad mer än vad vi gör enskilt.

”Tillsammans får vi nu ett ännu starkare erbjudande som kan leverera hela projekt inom mjukvara med allt från krav- och verksamhetsfrågor, utveckling, infrastruktur och testning. So4Its kompetens inom infrastruktur och utveckling av mjukvara kompletterar Lemontrees expertis inom automatisering av leverans-, kvalitetprocesser och test på ett fantastiskt sätt. Tillsammans blir vi avsevärt starkare!” säger Rickard Ridderström, VD Lemontree

Med detta så kommer Lemontree omgående få en stor pågående teamleveransförmåga som sätter ännu större avtryck. Vi kommer därmed också få fler etablerade lösningar som är byggda med de senaste teknologierna inom respektive område. Vi kommer få möjlighet att arbeta tillsammans som en helhet inom utveckling, DevOps och automatisering av tjänster till våra kunder.

“Det viktigaste för mig är att fortsätta leverera de bästa lösningarna på marknaden. När vi startade samtalen med Lemontree insåg vi att det skulle gynna oss båda att samarbeta som mer än systerbolag i samma koncern. Jag ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder ännu fler experttjänster.” säger Magnus Poromaa, Founder och CEO på SO4IT.

För mer information, vänligen kontakta:

Rickard Ridderström, CEO Lemontree
rickard.ridderstrom@lemontree.se
076-830 52 67

Ola Stafström, COO Mirovia
ola.stafstrom@mirovia.io

Behöver ni stöttning i era utvecklingsprojekt? Kontakta oss så hjälper vi er.