Lemontree nya partnerskap med Tricentis är någonting vi är stolta över! Lemontree strävar alltid efter att ligga i framkant av tekniken med spännande och relevanta partnerskap. Vi är därför stolta över att presentera Tricentis som senaste tillskottet bland våra partners och att de därmed äntligen finns i Sverige.

I 20 års tid har vi på Lemontree arbetat med automatisering och digitalisering i olika former, där test och kvalitet varit tongivande. Vi strävar alltid efter att leverera de effektivaste lösningarna som förbättrar, förenklar och uppnår efterfrågade effektmål hos våra kunder. Hur uppnår vi det över tid? Som en viktig del i vår strategi så väljer vi därför att arbeta med partners där vi anser att produkterna och lösningarna håller högsta klass. Tricentis är en av dessa leverantörer.

Tricentis rankas som ledare av Gartner, IDC och Forrester (sk Tripple Crown) inom områden för Test Automation och Continous Testing. Vi håller med. Vi ser att produkter som Tosca, qTest, Flood etc. på ett bra sätt kompletterar våra befintliga lösningar men samtidigt medger ett mycket starkt koncept inom den agila världen med continuous-tänk som kan höja automatiseringsgraden avsevärt med enkla medel. Acceleration av releaser, continuous, uppskalning av testtäckning och automatisering samt översyn av testresultat är nyckelord när vi beskriver Tricentis lösningar.

Vi är glada och ser verkligen fram emot samarbetet med Lemontree som under flera års tid har setts som en innovativ och ledande specialist inom Test & Kvalitetssäkring.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer att ge bättre möjligheter för våra kunder att leverera nya kvalitetssäkrade releaser betydligt snabbare och effektivare och som bättre möter de krav som marknaden idag har.

– Jesper Thureson, försäljningschef  Sverige Tricentis

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss  eller besök vår partnersida här:

Patric Helje, COO Lemontree

patric.helje@lemontree.se
0768-305 205