Vi hälsar vår nya medarbetare Camilla Rosell varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hennes första dag.

Välkommen till Lemontree, Camilla! Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv?

Jag har jobbat 16 år inom Ericssonkoncernen, främst som lågnivå-/c-utvecklare men även med test av hårdvara och olika ledarskapsroller. Sugen på nya utmaningar sadlade jag om till testutvecklare och jobbade 5 år på en ny plattform med identifiering och mjölkning av kor. Och därefter ett år med testutveckling för optiska sensorer.

Spännande! Vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Jag har både jobbat med testautomation, främst systemintegrerande tester, men även end-to-end, unittester, manuell testning och rena hårdvarutester. Då jag dessutom suttit med systemansvar har de flesta frågorna som rör quality assurance passerat mitt bord.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Det känns jättespännande att få röra sig i helt andra system än jag gjort tidigare och få lära mig nya verktyg och metoder. Som embedded-utvecklare rör man sig betydligt längre ner i systemet så det blir roligt att få fördjupa mig inom områden jag tidigare bara snuddat vid.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

Jag har ganska mycket energi och gillar när det händer saker. Jag är också väldigt nyfiken så att få chansen att jobba med nya uppdrag och företag känns helt rätt. Dessutom älskar jag grupparbete och tilltalas av Lemontree-andan. Det känns helt rätt helt enkelt.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Egentligen allt som innebär att jag inte sitter still. Men främst är jag långdistansidrottare med fokus på löpning och triathlon.