Vi hälsar vår nya medarbetare Filip Mori varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Hej och varmt välkommen! Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt arbetsliv?

Hejsan, tack! Jag har lite av en spridd teknisk bakgrund, fokus har ändå varit på databaser och SQL i mitt tidigare arbetsliv. Jag har också hållit på med webbutveckling en kortare period. Nu blir det en nystart för mig eftersom jag nyligen har examinerat mig som civilingenjör.

Vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Förutom självtester på applikationer så har jag även gjort tester på utvecklade dataflöden. Ser fram emot att lära mig mer om testning på Lemontree såklart!

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Det jag fått lära mig är att Robotic Process Automation kan vara framtiden för testning, Effektivisering och automatisation är något som jag är intresserad av allmänt så det skulle vara kul att prova på!

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

 

Med en bakgrund på KTH inom medieteknik och eget intresse för design så har jag fastnat för 3D-visualisering. Jag har också ett intresse för japansk kultur, med mat som personlig favorit och tycker om att lära mig det japanska språket. När jag visualiserar med 3D så gillar jag särskilt att återskapa utomhusmiljöer och natur. Och i matväg tycker jag mycket om sashimi! Alla former av nudelrätter är också goda.