Hej och varmt välkommen till Lemontree! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Hej, och tack! Jag har faktiskt redan dragit igång med att strukturera upp explorativt testarbete, samt skriva användartester för en webbportal. Tanken är att jag ska få komma ut lära mig det som ni gör så bra här på Lemontree, nämligen test automation.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Jag är relativt ny inom IT-världen då jag avslutade mina studier sommaren 2017. Jag hade då pluggat fem år vid Umeå Universitet där jag slutförde ett kandidatprogram i systemvetenskap, samt ett masterprogram i IT-Management. Innan jag kom hit till Lemontree arbetade jag i sex månader som .NET-utvecklare på ett annat konsultbolag här i Stockholm.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Det är mycket som är intressant i IT-världen just nu. Inte bara digitaliseringen av samhället och i den förändringstakten allt sker, utan även hur företag tacklar detta genom innovationer, digitala affärsmodeller och digitala strategier. Detta medför att system och produkter ständigt rullas ut i samhället i hög hastighet, och för att hänga med i denna förändringstakten krävs det att produkter och tjänster kvalitetssäkras för att fortsätta den digitala transformationen.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Jag har många hobbies – men ett litet urval av dessa är att jag gillar att löpträna och springa lite lopp, laga mat och att vara ute i klorofyllen. Utöver detta brukar jag även spela och konsumera sport några kvällar i veckan!