Vi hälsar vår nya medarbetare Jenny Häggström varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hennes första dag.

 

Hej Jenny och varmt välkommen till Lemontree! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Stort tack! Jag kommer i huvudsak arbeta som ansvarig för marknad, kommunikation men även rekrytering. Det innebär att jag kommer syssla med intern och extern marknadsföring och kommunikation på olika sätt och dessutom hjälpa till att få Lemontree-teamet att bli ännu större!

 

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt arbetsliv?

Jag är inne på mitt femte år i teknikkonsultbranschen och kommer senast från Sigma Industry East North där jag jobbade som marknads- och kommunikationschef. Dessförinnan kommer jag från ÅF Industry och PRC Engineering.

Jag sitter även med i Female Engineer Networks nytillsatta Advisory Board för 2018, som verkar för fler kvinnor i teknikbranschen.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Jag är ständigt driven av att arbeta för en sund företagskultur och att arbeta med jämställdhets- och inkluderingsarbete. Hur får vi medarbetare att trivas på arbetsplatsen?  Hur tar vi tillvara hela rekryteringsbasen i samhället? Hur får vi t.ex. fler kvinnor att börja i teknikbranschen – och hur får vi dem att stanna kvar?

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

De som känner mig vet att jag älskar Star Wars! Och Japan. Sommaren 2017 åkte jag dit för att vandra i bergen. Det var fantastiskt och jag kan varmt rekommendera det till alla som vill göra mer än att bara besöka miljonstäderna. Sedan är jag intresserad av musik, film och arkitektur också. På filmfronten är Shogun Assassin en riktig favorit!

Vad ser du fram emot mest just nu?

På kort sikt ser jag fram emot att lära känna mina nya kollegor och att sätta mig in i IT-branschen som är ny för mig. På lite längre sikt att vara med och bygga Lemontree och se bolaget växa med hög kvalitet!