Vi hälsar vår nya medarbetare Johan Engvall varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv?

Jag har de senaste 10 åren jobbat inom fotobranschen med lite olika saker, jag började som fotograf, gick snabbt vidare till att börja som säljare, men IT-intresset fick mig att gå över till att bli projektledare för utveckling av våra it-flöden och till sist som produktionschef med fokus på att effektivisera system och arbetsflöden.

De senaste två åren har jag kombinerat heltidsstudier med att arbete och har precis tagit examen som kravanalytiker inom IT.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

I tidigare roller så har jag både suttit som den som fångat kraven men också som beställare, vilket har gjort att jag suttit och gjort acceptanstester men även utforskande tester. Har varit den som drivit på för att testa saker innan release så man vet att det fungerar hela vägen och att man inte missat något.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Skulle säga att det är automation och RPA men även att organisationer runt om börjar få upp ögonen för DevOps och vad det är och innebär.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

Jag är en väldigt glad och framåt person som är nyfiken och gillar att lära mig nya saker.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Reser mer än gärna för att se nya platser sen tycker jag om sport, försöker träna en del men blir mest att titta på hockey, fotboll och golf. Andra intressen är att umgås med sambon och vänner, gärna över en god bit mat på någon ny restaurang.