Vi hälsar vår nya medarbetare Martin Sandberg varmt välkommen till teamet på Lemontree.

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Varmt välkommen till Lemontree Martin, hur känns det?
Det känns kanon! Det ska bli jättekul och såklart spännande med både ny stad, nytt jobb, nya kollegor och nya utmaningar.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom IT, telekom och testning?
Jag pluggade högskoleingenjör inom datateknik på Linköpings universitet (2010-2013) och började jobba med systemtest på Ericsson i Linköping 2013. Under mina 4 år på Ericsson har jag jobbat med manuell testning, testautomatisering och testramverksutveckling.

 Vad intresserar dig mest inom området just nu?
En hel del faktiskt – Testautomatisering samt effektivisering av testningen, hur man tillämpar continuous integration i praktiken, hur man testar rätt saker i rätt tid samt gallrar bort irrelevanta tester.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?
Jag tycker om att umgås med mina vänner och min sambo, ta en löprunda och spela PUBG. God mat & öl är också gott!