Vi hälsar vår nya medarbetare Max Börjesson varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Hej och varmt välkommen Max! Du har ju lång erfarenhet och bred kompetens. Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt arbetsliv?

Jag har en bakgrund inom produktionsnära IT-system, där jag har haft flera olika roller, både som chef och konsult. 

Mina roller har varit både lokala och globala med kontakter och interaktion med personer från många länder och kulturer. Jag har arbetat med såväl arkitektur som programmering, konfigurering, test/verifiering samt med verksamhetsprocesser och kravhantering.

Det låter jättespännande! Hur skulle du beskriva dig själv som person?

Jag ser mig som en driven och engagerad person som alltid strävar efter att ”göra klart”. För mig är det viktigt med välmående team där alla får göra det de dom är bäst på!

Vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

När det gäller test och kvalitetssäkring har jag 18 års erfarenhet från läkemedelsindustrin där en stor del av projekten innefattar just test och kvalitetssäkring, så det är ett av mina specialistområden.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Ett av de intressanta områden på Lemontree just nu är robotisering (Robotic Process Automation), där vi har ett partnerskap med UiPath.

Just detta område känns väldigt spännande och jag ser en oerhörd potential i hur vi kan hjälpa organisationer med robotisering av bl.a. monotona och repetitiva processer.

Därför känns det extra kul att robotisering är min primära arbetsuppgift just nu.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

Jag är väldigt engagerad i mina barn och deras fritidsaktiviteter som t.ex. handboll och truppgymnastik.

Sen har jag ett hus och då blir det ju en del pyssel med det men jag kan tycka det är rätt skönt att få jobba med kropp och händer.

När det blir tid över till mig själv så gillar jag att plåga kroppen med någon form av träning. Det som jag lägger mest tid på är nog cykling, både racer och MTB. Dessutom är jag aktiv i Nacka Karateklubb där jag dels tränar själv men även är instruktör.