Vi hälsar vår nya medarbetare Pontus Trygg varmt välkommen till teamet på Lemontree.

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dagar.

Varmt välkommen till Lemontree Pontus, hur känns det?

Tackar! Det känns inspirerande och spännande att få jobba med er. Jag ser fram emot att arbeta med er och bli en i teamet!

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom IT, telekom och testning?

Mitt intresse för IT & Telekom har alltid varit stort. Jag började under mina studier jobba extra inom försäljning hos en av Sveriges största operatörer för att sedan gå vidare till andra roller. Ständig utveckling och kontakt med ny teknik har varit väldigt lärorikt och utvecklande för mig. Nu senast kommer jag från en roll där jag har arbetat med verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring & orderflöde för SOHO & SME kunder. Nu får jag chansen att ta det till nästa steg med hjälp utav Lemontree! Det känns väldigt kul!

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Ihop med den teknikacceleration & digitalisering som sker i samhället just nu så händer det väldigt mycket och det gäller att vara på tå. Att då få vara med och säkerställa kvalitén på nya tjänster och produkter känns otroligt inspirerande.

Vi är såklart intresserade av dig som person också. Har du några hobbys eller intressen du vill berätta om?

När jag inte umgås med mina vänner eller familj så spelar jag gärna boll- eller racketsporter, padel och squash ligger varmt om hjärtat! Förutom det så ägnar jag mig gärna åt teknisk analys och aktiehandel. Jag har nyligen opererat min axel p.g.a. idrottsskada när jag spelat padel, så just nu är det väldigt mycket rehab som gäller! Det är verkligen tålamodsprövande och kan delvis likställas med en del aspekter ur aktiehandeln, bland annat ökar det riskmedvetenheten!

Tack för intervjun och stort lycka till!