Vi hälsar vår nya medarbetare Suber Said varmt välkommen till teamet på Lemontree!

Vi passade på att ställa några frågor under hans första dag.

Varmt välkommen Suber! Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare i ditt studie- och arbetsliv?

Jag har pluggat till högskoleingenjör med inriktningen industriell ekonomi på Örebro Universitet. Parallellt med plugget har jag även jobbat som taktisk inköpare på Atlas Copco, numera Epiroc. Där hade jag tät kontakt med leverantörer på reservdelsavdelningen vilket var lärorikt.

Vad har du gjort tidigare inom Lemontrees yrkesområden?

Jag har jobbat med affärsutveckling där jag hade uppdraget att prospektera potentiella kunder samt delta på kundmöten med försäljningschefen. Just nu arbetar jag med manuell testning och cybersäkerhet hos en kund i Uppsala vilket är otroligt spännande! Detta i syfte att fördjupa mina kunskaper inom testyrket.

Vad intresserar dig mest just nu inom ditt område?

Det som intresserar mig just nu är att jobba med just cybersäkerhet, då det är ett intressant och ett minst sagt viktigt arbete!

Hur skulle du beskriva dig själv som person? 

Jag skulle säga att jag är en social och glad person som gillar att dra några skämt i fikarummet. Min bästa egenskap är att jag är positiv och ser möjligheter istället för hinder.

Har du några hobbies du vill berätta om?

Umgås med familj och vänner. Jag gillar även att resa runtom världen och upptäcka nya kulturer och maträtter! Ser gärna film och lyssnar på musik. Favoriter är Scarface och Michael Jackson. Jag är dessutom en jäkel på schack.