Jonas i Life Science-teamet har nyligen certifierat sig inom RPA, Robotic Process Automation. Så här säger han om sin bedrift:

”Att ha tagit certifikatet inom RPA har verkligen öppnat upp nya möjligheter för mig och har varit en fantastisk investering i min karriär. Det har gett mig en fördjupad kunskap inom automatisering av processer, vilket är eftertraktat inom flera olika branscher. Genom att testa en ny bransch på mitt nuvarande uppdrag, har jag möjlighet att applicera mina kunskaper i en annan miljö och jag ser fram emot att lära mig mer om hur automatisering kan bidra till att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen inom retail.

Jag blev intresserad av RPA på grund av dess potential att automatisera tråkiga och repetitiva arbetsuppgifter och frigöra tid för mer värdeskapande arbete. Jag har redan kunnat applicera mina kunskaper inom RPA hos kund genom att automatisera flera manuella processer, vilket har ökat effektiviteten och sparat tid. Det känns kul att kunna bidra genom att använda mina kunskaper inom RPA.

Att testa en ny bransch har varit en spännande utmaning för mig. Retail-branschen är annorlunda än Life Science, men jag har lärt mig mycket under mina första månader hos kund. Jag har fått möjligheten att lära mig nya verktyg och tekniker, vilket har hjälpt mig att utvecklas professionellt. Jag tror att det är viktigt att ha breddad erfarenhet och kunskap för att växa och jag är tacksam för att ha denna möjlighet att testa en ny bransch.”

Tack för ditt fina arbete, Jonas!