Deepika Gureja är den senaste talangen att börja hos oss på Lemontree. Vi passade på att ställa några frågor till henne, innan hon far iväg på sitt första uppdrag.

Hej och varmt välkommen till Lemontree! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din roll?

Jag är ny som testare och kommer att axla rollen som Test Automation Specialist. Det känns väldigt kul att vara en del av Lemontree! Jag kommer gå in och arbeta i ett projekt från dag ett och ansluter mig då till ett team med massa härliga människor. Det ska bli väldigt spännande att sätta igång och jag hoppas vi får mycket kul och dela framgångar framöver.

Berätta lite om din bakgrund, vad har du gjort tidigare inom test och kvalitetssäkring?

Jag är certifierad inom ISTQB och har jobbat en hel del med test tidigare, både manuella tester och automatiserade. Tidigare har jag också jobbat en del med utveckling inom SAP ABAP.

Vad intresserar dig mest inom området just nu?

Tester är något jag tycker mycket om att göra och jag ser det som en grundläggande del i det vi kallar Software Developement Life Cycle, eller SDLC. Jag tycker det är verkligt givande eftersom det säkrar kvalitet i system. Dessutom får man träffa mycket människor i jobbet, en hel det interaktivitet vilket jag tycker är kul.

Vi är såklart intresserade av Deepika som person också. Har du några hobbies eller intressen du vill berätta om?

De flesta skulle nog säga att jag är en glad och lättsam person som tycker mycket om att umgås. Jag tycker om att upptäcka nya platser, vandra i naturen, meditera och spela badminton. Sen har jag ett stort intresse för film.

Tack Deepika!

ps. Nyfiken på fler av oss som jobbar på Lemontree? Följ oss på FacebookTwitter eller LinkedIn så ser du när nästa intervju dyker upp. ds.