Mobilen har på kort tid seglat upp som många företags viktigaste kanal för att nå kunder och göra affärer.

En stor del av vår kontakt med olika varumärken och digitala tjänster sker i de mobila skärmarna. Därför är det idag viktigare än någonsin att vi som företag ger ett gott intryck och håller hög kvalitet i mobiltelefoner och surfplattor.

Men det är inte helt enkelt att säkerställa att den mobila tjänsten fungerar i alla lägen: på olika operativsystem, skärmstorlekar och med olika kvalitet på uppkopplingen.

Nyckeln till framgång är att testa och åter testa att allt fungerar som det ska. Det är tidsödande men en hel del går att göra på smarta sätt som sparar tid. Automatisering är ett nyckelord.

Lemontree har jobbat med mobil test och automatiserade tester under lång tid och har stor kompetens inom området.

Under april höll vi seminarier i både Stockholm och Oslo där vi visade på vad man kan göra för att hålla hög kvalitet i denna viktiga mobila kanal och visade vägen fram till en femstjärnig app.

Om du missade seminariet finns det alla möjligheter att få ta del av vår kunskap och tips i alla fall. Självklart, kontakta oss så kan vi berätta mer. Annars kan du hålla ögonen öppna: till hösten kommer vi att hålla fler seminarier i ämnet.

…och till alla er som kom, stort tack!