Ramverk för automatisering. Vi presenterar vårt testramverk LUQAS och går igenom vad det är och hur man implementerar det i sin organisation.

Hur kommer ni enklast igång med testautomatisering. Vi kan hjälpa er!
Titta på filmen som beskriver lite kort om våra färdiga ramverk och hur ni kommer igång.

Vill du läsa mer om LUQAS och hur det kan implementeras i er organisation? Ladda ner vårt kompendium här.

Lemontrees testautomatiseringskoncept har funnits i ungefär ett decennium. Nu finns ramverket i helt baserat på Open-source-komponenter. Vi kan sätta upp testautomatisering åt er med tekniker som Jenkins, Selenium, Docker och även lägga på molntjänster som Azure.

Ramverket är mer än teknologi men utgör i grunden ett komplett erbjudande av testautomatiseringskomponenter, inklusive testfall, koncept, bibliotek och funktioner för att testa ett stort antal applikationer och teknologier. Koncepten har ingående standarder och metodik för att analysera och utvärdera när automatisering ska göras eller om det inte är lönsamt av olika anledningar. Vi kan även utbilda och bidra till ert strategiska mål med automatiseringen.  Beroende på ert behov så utvärderar vi teknologialternativen som finns och föreslår det koncept som vi anser passa era behov bäst. Detta kan t.ex. utgöras av teknisk mognad, förvaltningsbarhet, egna resurser och historik eller branschkrav samt mycket annat.

Vi vill göra det enkelt för er att automatisera. LUQAS är till för att snabbt, billigt och enkelt komma igång med automatisering utan att vara knuten till dyra licensavtal.

Ladda ned kompendiet och läs hur ni snabbt och enkelt kan komplettera befintlig testautomatisering eller ta en genväg direkt till automatiserad testning på kortast möjliga sätt med LUQAS.

Kompendiet förklarar vårt ramverk för automatisering :

  • Hur ni kan integrera befintliga miljöer i LUQAS.
  • Hur LUQAS som testramverk kan användas för automatisering..
  • Uppsättning av systmet och hur ni snabbt kan komma igång med testautomatisering.
  • Hur ni på ett effektivt sätt kan automatisera testning utan att vara programmerare.