Kvalitetssäkring

Våra experter för effektiv testning och QA

Lemontrees testkonsulter fokuserar på att hjälpa företag att leverera snabbare resultat och att bli effektivare. Vi arbetar vanligen med att automatisera, robotisera och förenkla processer och mjukvara som används i både utvecklings- och användandefaser.

Våra konsulter finner ni vanligen inom roller som tekniska testare, automatiseringskonsulter, RPA,  krav- och projektledning samt inom DevOpsprojekt. Inte sällan bistår vi med kompetens på strategisk nivå för att ta fram koncept och strategier hur verksamheter kan arbeta effektivare på lång sikt. Vi arbetar ofta med digitalisering av processer genom automatisering och robotisering för att både förbättra och snabba upp processer åt våra kunder.

Lemontree har arbetat med digitalisering, automatisering och testning i cirka 20 år och vi erbjuder lång erfarenhet inom testning av både webb-, mobil- och desktopapplikationer likväl som legacysystem. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan hjälpa er att hitta bästa kompetens och expertis inom t.ex. API-, E2E- UI, Service, datalager, regressionstest eller att bistå med best practice inom testning.

Kontakta oss för konsultation eller frågor inom Test och QA

Har du frågor eller behöver hjälp med dina projekt inom test och QA? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala utveckling.

Våra tjänster inom QA & Testning

Våra tjänster inom QA & Testning är utformade för att säkerställa och förbättra kvaliteten i dina applikationer och digitala tjänster. Med testautomatisering, teststrategi, testdatahantering, agil testcoaching och mycket mer hjälper vi dig att effektivisera och optimera testprocessen för att uppnå högsta möjliga kvalitet och säkerhet. Läs mer om våra olika tjänster och hur de kan hjälpa dig att uppnå framgångsrika testresultat.

Testprodukter

Continuous Quality

Continuous Quality är vårt koncept och modell för att säkerställa hög kvalitet på mjukvaruprodukter genom hela utvecklingscykeln. Genom att integrera kvalitetssäkring som en kontinuerlig process kan vi identifiera och åtgärda problem tidigt, öka produktiviteten och ge organisationer en överblick över kvalitetsarbetet för förbättring.

Mobiltestning

Våra konsulter hjälper er att ta fram lösningar för att kvalitetssäkra, testa och automatisera testexekvering. Vi utför även testning åt er, på plats, via vårt testcenter eller i molnet.

Tjänster utveckling

Prestandatestning

Performance Management fokuserar på hur verksamhetens mål och kriterier ska uppnås, inte bara teknik och exekvering.

Läs våra white papers & kompendium

Vill du fördjupa dig inom testautomatisering, DevOps eller mobiltester? Välkommen att ladda ner våra whitepapers och kompendium.